Parcours

De PSV Foundation Run op zondagochtend 26 mei is een evenement voor iedereen! Naast de 5 km run en de Phoxy Kids Run (1,5km), die beide o.a. door het Philips Stadion en de spelerstunnel lopen, staat er dit jaar ook een 10km-loop op het programma met een vlak en snel parcours, duidelijke kilometeraanduiding en elektronische tijdwaarneming. Alle afstanden starten en finishen in het sfeervolle Philips Stadion. Loop dus mee voor je plezier of voor een snelle tijd en steun de PSV Foundation!

De parcourskaarten
Klik hier voor de parcourskaart van de 10 km
Klik hier voor de parcourskaart van de 5 km 
Klik hier voor de parcourskaart van de Phoxy Kids Run

 

 

10 km loop

  1. Start en finish in het Philips Stadion
  2. Officiële 10 km wedstrijd
  3. Tijdsregistratie
  4. Een speciale herinneringsmedaille

De 10km-loop is een volwaardig hardloopevenement met elektronische tijdwaarneming, duidelijke kilometerpunten en een snel, vlak en verkeersvrij parcours. De route loopt via de PSV-Laan, over Strijp-S, langs de Herdgang en over de Oirschotsedijk. Start en finish zijn in het Philips Stadion. Wil je jezelf uitdagen en nu echt eens een 10km lopen, gewoon meedoen om de geweldige sfeer en om de PSV Foundation te steunen of om je persoonlijke record te verbeteren: je bent van harte welkom op zondagochtend 26 mei!

5 km Run

  1. Start en finish in het Philips Stadion
  2. Een speciale herinneringsmedaille

De route van de 5km Run gaat vanuit het Philips Stadion o.a. over de PSV-laan en Strijp-S. De laatste kilometer loopt het parcours rond en door het stadion en komen de deelnemers via de hoofdingang, langs de kleedkamers en door de spelerstunnel weer terug voor een ere-onthaal bij de finish in het stadion. Natuurlijk ontvangen alle deelnemers een speciale herinneringsmedaille.

Phoxy Kids Run

  1. Start en finish in het Philips Stadion
  2. Een speciale herinneringsmedaille 
  3. 1,5 km lang

Meedoen is belangrijker dan een snelle eindtijd en daarom loopt de route rond en door het stadion. De laatste 400m lopen alle deelnemertjes zelfs door de hoofdingang, langs de kleedkamers en door de spelerstunnel weer terug naar de finish in het Philips Stadion.