Fantastische tweede editie PSV Foundation Run

images

Compleet in PSV tenue begonnen de eerste en kleinste lopers van de dag aan de Phoxy Kids Run. Na een echte PSV warming-up klonk het startschot door Phoxy en begonnen zij op de muziek aan hun ronde om en in het stadion. Als echte PSV-ers liepen zij vervolgens door de spelerstunnel het veld op. Hier werden zij door de stadionspeaker en PSV icoon Phoxy met veel enthousiasme verwelkomd. Ook konden de deelnemers rekenen op veel support vanaf de tribune, die vol zat met supporters om de deelnemers aan te moedigen.

Na de Phoxy Kids Run was het tijd voor de 5 km en 10 km. Deelnemers liepen nu niet alleen door de spelerstunnel en over het veld. De laatste kilometer van de 5 km liep langs rond en door het stadion en kwamen de deelnemers via de hoofdingang, langs de kleedkamers en door de spelerstunnel weer terug voor een ere-onthaal bij de finish in het stadion. De 10 km was een hele speciale! De deelnemers gingen over een snel en vlak parcours naar de finish. Deelnemers vanuit België, Duitsland en Frankrijk kwamen naar het stadion om een snelle tijd te lopen.    

Na afloop wachtte er bij de finish een PSV Foundation Run medaille. Klein tot groot, alle deelnemers hebben zichtbaar genoten van dit heerlijke hardloopfeest. In totaal is er een fantastische bedrag van €5000,- opgehaald voor de PSV Foundation Run.

Bekijk hier de eerste foto's