Parcours PSV Foundation Run bekend!

images

De PSV Foundation Run op zondagochtend 26 mei is een evenement voor iedereen! Naast de 5 km run en de Phoxy Kids Run (1,5km), die beide o.a. door het Philips Stadion en de spelerstunnel lopen, staat er dit jaar ook een 10km-loop op het programma met een vlak en snel parcours, duidelijke kilometeraanduiding en elektronische tijdwaarneming. Alle afstanden starten en finishen in het sfeervolle Philips Stadion.

De 10km-loop is een volwaardig hardloopevenement met elektronische tijdwaarneming, duidelijke kilometerpunten en een snel, vlak en verkeersvrij parcours. De route loopt via de PSV-Laan, over Strijp-S, langs de Herdgang en over de Oirschotsedijk. 

De route van de 5km Run gaat vanuit het Philips Stadion o.a. over de PSV-laan en Strijp-S. De laatste kilometer loopt het parcours rond en door het stadion en komen de deelnemers via de hoofdingang, langs de kleedkamers en door de spelerstunnel weer terug voor een ere-onthaal bij de finish.

Meedoen is belangrijker dan een snelle eindtijd bij de Phoxy Kids Run en daarom loopt de route rond en door het stadion. De laatste 400m lopen alle deelnemertjes zelfs door de hoofdingang, langs de kleedkamers en door de spelerstunnel weer terug naar de finish.

De parcourskaarten
Klik hier voor de parcourskaart van de 10 km
Klik hier voor de parcourskaart van de 5 km 
Klik hier voor de parcourskaart van de Phoxy Kids Run