Inschrijven

TARIEVEN

10 km Run € 15,00
5 km Run € 15,00
Phoxy Kids Run 1,5 km € 6,50
Business Run 5 of 10 km (3-5 deelnemers) € 275,- excl.

Inschrijven

GROEPSINSCHRIJVING

Bij de Phoxy Kids Run is een groepsinschrijving mogelijk vanaf 20 personen voor scholen en verenigingen. Is de groep groter dan 50 personen? Neem dan contact op met de organisatie.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

 

DEELNAMEPAKKET INDIVIDUEEL

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Startnummer
 • Een uniek parcours van ongeveer 1.5, 5 of 10 kilometer
 • Gratis tassenafgifte op eigen risico
 • Bevoorrading onderweg

 

DEELNAMEPAKKET BUSINESS RUNS

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Startnummers met bedrijfsnaam
 • Twee parkeerkaarten
 • Toegang tot de PSV Foundation Run Business Lounge
 • Koffie & thee voor deelname
 • 2 drankjes en broodjes na afloop
 • Officiële PSV Foundation Run herinneringsmedailles
 • Uniek PSV Foundation Run T-shirts
 • Gratis tassenafgifte


Extra opties:

 • MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door het stadion en over het parcours te laten lopen tijdens de PSV Foundation Run zullen de deelnemers in waves vertrekken.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

BUSINESS RUN

Kom samen met collega’s en relaties in beweging, geniet van een heerlijke sportieve dag en steun de PSV Foundation! Business Teams kunnen deelnemen aan de 5 km Run en de 10 km Run.

BUSINESS RUN 5 KM

De PSV Foundation Run brengt mensen in beweging! Geniet van de sfeer en entourage en loop samen met collega’s de 5 km Run. Het gaat niet om snelle tijden, maar om samen bewegen, genieten en een bijdrage leveren aan het goede doel. Voor de deelnemende Business Teams is een ontvangstruimte ingericht in het Philips Stadion (met thee & koffie en na afloop een broodje en soep) en zijn de deelnamepakketten voorzien van speciale PSV Foundation Run T-shirts. Een Business Team bestaat uit 3, 4 of 5 personen.  

BUSINESS RUN 10 KM

De PSV Foundation Run brengt mensen in beweging! Geniet van de sfeer en entourage en loop samen met collega’s de 10 km. Het gaat niet om snelle tijden (al is het natuurlijk wel leuk om je collega net voor te blijven), maar om samen bewegen en een bijdrage leveren aan het goede doel. Voor de deelnemende Business Teams is een ontvangstruimte ingericht in het Philips Stadion (met thee & koffie en na afloop een broodje en soep) en zijn de deelnamepakketten voorzien van speciale PSV Foundation Run T-shirts. Bij de Business Run over 10km wordt ook een uitslag bijgehouden van de snelste teams. Een Business Team bestaat uit 3, 4 of 5 personen. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.