Bereikbaarheid

Plan je reis ver van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Zo kun je op de dag van het evenement ontspannen naar het Philips Stadion toe reizen. Op deze pagina vind je informatie over belangrijke tijden, openbaar vervoer, parkeren en looproutes naar de start- en van de finishlocatie. Wij adviseren iedereen om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Belangrijke tijden

Tijd Activiteit Locatie 
17.30 uur Ophalen startnummers Philips Stadion
18.30 uur Start Phoxy Run (1 km) Veld Philips Stadion
19.05 uur Warming up PSV Vrouwen Veld Philips Stadion
19.13 uur Start PSV Foundation Run (5 km) Veld Philips Stadion
20.00 uur Finish sluit Veld Philips Stadion

Evenementenlocatie: Philips Stadion

De start en finish bevindt zich in het Philips Stadion. In het stadion kun je vanaf 17.30 uur uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, tas achterlaten en hier finish je ook weer. Ook ontvang je hier jouw verdiende medaille en kun je op de foto met de kampioensschaal.

MET DE FIETS?

De beste manier om het Philips Stadion te bereiken is op de fiets. Voor fietsers is het terrein uitstekend te bereiken. Naast het stadion bevindt zich een grote fietsenstalling.

Met openbaar vervoer?

Wij adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. NS Station Eindhoven Centraal ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het evenemententerrein. Plan jouw reis van te voren.

MET DE AUTO?

Kom je met de auto, dan is parkeren mogelijk in de buurt van het Philips Stadion. Dit is echter wel tegen betaling. Parking Philips Stadion is de dichtstbijzijnde parkeergarage.