8 redenen waarom jij de PSV Foundation Run niet mag missen

1. Start en finish in het Philips Stadion

Hier heb je als PSV fan altijd al van gedroomd en volgende week kan jij er staan. Op de middenstip in het Philips Stadion. Daar starten en finishen alle afstanden. Kijk goed om je heen, maak een selfie en geniet van het mooiste stadion van Nederland.

2. Speciaal PSV Parcours

We hebben een speciaal parcours uitgezet dat loopt langs plekken die jij als PSV-fans allemaal herkent. We gaan onder andere door de spelerstunnel, over Stadhuisplein en langs het PSV Museum. De start en finish in het Philips Stadion maken het helemaal compleet. Hier voel jij je als PSV-fan helemaal thuis.

3. Spelers uit de selectie zijn aanwezig

Uit de hoofdmacht van PSV zijn diverse spelers aanwezig om jou aan te moedigen! Dit is jouw kans om de spelers van dichtbij te ontmoeten en natuurlijk een selfie te maken, mis 'm niet!

4. Voor jong & oud

Wist je dat je al vanaf 4 jaar mag meelopen aan de Phoxy Run 1 km? En vanaf 8 jaar mag je al meelopen met de 5 km. Ook wandelaars zijn toegestaan. Wij willen iedereen met een PSV-hart de kans bieden om mee te lopen. Nodig vrienden, familie en iedereen met een rood-wit hart uit om ook mee te lopen. Dan zien we jullie samen aan de start!

5. Op de foto met de kampioensschaal

Altijd al met de echte kampioensschaal op de foto willen gaan? Bij een minimale bijdrage van € 2,- voor de PSV Foundation Run kan jij op de foto met de schaal. Dat wordt een foto om in te lijsten en in de woonkamer te hangen. Een kans die je niet mag missen.

6. Startschot door Willy van der Kuijlen

Willy van der Kuijlen is nog steeds de topscoorder aller tijden van de Eredivisie en doet om precies 19.13 uur het startschot. SKIETE WILLY! Bekijk hier alvast het programma met de starttijden en zorg dat je bijtijds klaarstaat. 

7. Warming-up door PSV Vrouwen

Zorg dat je bijtijds klaarstaat voor de start, want de PSV Vrouwen doen de warming-up. Zo sta jij goed opgewarmd aan de start en ben jij helemaal klaar voor jouw run. 

8. 9 mei is een bijzondere datum

In de geschiedenis van PSV is 9 mei een hele bijzondere datum. Op 9 mei 1978, 40 jaar geleden, won PSV de UEFA CUP door SC Bastia met 3-0 te verslaan. Deze prachtige foto is toen gemaakt.